Me Angazhoni per Sherbime dhe Konsulltime SEO: 


Rriteni Biznesin tuaj me Sherbime Profesionale te SEO duke rritur trafikun,konvertimin e shitjes se produkteve tuaja online dhe jo online.
Me angazhoni per SEO
Me angazhoni per SEO


Me ndihmen tone duke permiresuar faqen tuaj ju do te mund te perfitoni shume:

 • Ju biznesi juaj,faqja juaj do te gjendeni me leht ne internet dhe ne kete menyre do te ju permiresohen shitjet e juaja de do ju rriten perfitimet.
 • Mbajeni kujdesin e vizitorit te faqes tuaj dhe ne kete menyre do rrisni konvertimin:faqja juaj do ju mundesoj qe vizitoret e faqes tuaj te behen konsumatoret tuaj.
 • Shume keshilla praktike qe te e beni websajtin tuaj fantastik.
 • 4 Pako te ndryshme te shqyrtimit te websajtit tuaj per te ju ndhmuar qe te i pershtatet biznesit tuaj, faqes apo websajtit tuaj dhe buxhetit tuaj.


1. Pako e Argjente e SEO-se
 • Do te analizojme faqen tuaj per SEO teknike brenda faqes,
 • Do te analizojme fjalet kyce te faqes tuaj,
 • Do te analizojme linqet drejte faqes tuaj,
 • Do ju japim sugjerimet se si ta permiresoni faqen tuaj.
 • Mbeshtetje me keshilla rret SEO per 1 muaj.
 • Vetem per 100 Euro2.Pako e Arte e SEO-se

 • Do te analizojme faqen tuaj per SEO teknike brenda faqes,
 • Do te analizojme fjalet kyce te faqes tuaj,
 • Do te krijojme strategjine per permiresimin e fjaleve kyce qe ta permiresoni trafikun tuaj,
 • Do te analizojme linqet drejt faqes tuaj,
 • Do te ju tregojme strategji se si te i permiresoni linqet ne faqen tuaj,
 • Do te analizojme faqen tuaj per SEO lokale qe eshte me shume rendesi per bizneset lokale,
 • Mbeshtetje me keshilla per 1 muaj.
 • Vetem per 200 Euro.3.Pako Platinum e SEO-se

 • Do te analizojme dhe se bashku do te permiresojme faqen tuaj ne aspektin teknik te SEO-se brenda faqes,
 • Do te analizojme dhe krijojme strategjine per fjalet kyce qe duhen te perdoren ne biznesin tuaj per te permiresuar trafikun e faqes tuaj,
 • Do te shkruajme 3 artikuj (postime) mbi 300 fjaleshe (gjuha shqipe apo angleze) per faqen tuaj qe do te ju ndihmojne te e rrisni trafikun ne faqen tuaj,
 • Do te analizojme faqen tuaj per SEO lokale dhe se bashku do e permiresojme,
 • Do te krijojme strategji dhe do krijojme se bashku linqe drejt faqes tuaj,
 • Do te krijojme edhe faqe ne rrjetet sociale per biznesin tuaj (social media managment) dhe ndihmojme ne menagjimin e tyre per kohe sa zgjate pako e bashkepunimit,
 • Mbeshtetje me keshilla dhe bashkepunim per 1 muaj.
 • Vetem per 250 Euro.
4.Pako Diamant e SEO-se

 • Pako komplete,
 • Te gjtha nga pako Platinum dhe
 • Do e shqyrtojme konvertimin e faqes tuaj per biznes,
 • 6 jave mbeshtetje me keshilla dhe bashkepunim.
 • Vetem per 400 Euro.

Nese ju nevojiten sherbimet apo konsulenca jone per SEO atehere shfrytezoni faqen e kontaktit per te u konsulltuar.