SEO Shqip-Keshilla,Tutoriale eshte blog i themeluar ne Nentore, 2015 nga Burim Bekteshi - entuziast dhe njohes i SEO.


Ky eshte verzioni shqip i blogut ne gjuhen angleze: SEO Basics-Search Engine Optimization.

Themeluesin dhe Autorin e ketij blogu mund ta gjeni dhe ta kontaktoni edhe ne keto rrjete sociale:

  1. Facebook
  2. Twitter
  3. Instagram
  4. Google Plus
  5. Pinterest

Kush eshte Burim Bekteshi ?

PERVOJA:

1.Emri i faqes: SEO Basics-Search Engine Optimiziation
Tipi i faqes: Blog per SEO-Search Engine Optmization
Profesioni ose pozita e mbajtur: Pronar,Administrator
Pershkrimi i faqes: Read up the basics of SEO-Search engine optimization tips and tutorials on improving websites and blogs visibility on search engines.

2.SEO Shqip Kosove-Keshilla,Tutoriale
Blog per SEO ne Gjuhen Shqipe-Search Engine Optmization (Optimiimi per motoret e kerkimit).
Pronar,Administrator
Lexoni bazat e SEO Shqip-keshillat dhe tutorialet per optimizimin e faqeve per motoret e kerkimit per te u rritur vizibilitetin ne motoret e kerkimit.

3.Punim i publikuar ne Faqen prestigjioze per web: Site Pro News:

4.AC Milan News-Matches,Transfers,Rumours,Opinions
Sportive,Grumbulluese e lajmeve te AC Milan (News Aggregator)
Pronar,Administrator
AC Milan News is a fans site with aggregated AC Milan news, match previews and reviews,transfers,rumuors,history and more.

E te tjera...

Kurse:

1.Kursi per SEO - Fluency - (Verteto gjithashtu permes linkut ne profilin e Linkedin).
Linku ku vertetohet kursi i kryer: http://www.fluency.io/awards/119415
Kursi i kryer per SEO
Kursi i kryer per SEO

2. Kursi i kryer per SEO nga SEOMOZ permes UDEMY online school (Verteto gjithashtu permes linkut ne profilin e Linkedin).
Linku ku vertetohet kursi i kryer: https://www.udemy.com/certificate/UC-0NNCB2GV/
Kursi i kryer per SEO nga Moz
Kursi i kryer per SEO nga Moz


AFTESITE DHE KOMPETENCAT:

Optimizimi i faqeve dhe njohuri te shkelqyeshme ne SEO.
Aftesi te shkelqyeshme ne SEO - Search Engine Optimization me njohuri teper te mira ne:

1. Keyword Research-duke gjetur fjalet kyce me shume kerkime dhe me pak konkurence qe garuesit konkurent te tjera faqeve nuk arijne te i gjejne.
2.On Site SEO- Aspekti teknik i sajtit ne pergjithesi dhe faqes ne vecanti.
3.Backlink building (Ndertimin e linqeve)- me metodat inovative dhe te efekteshme te krijimit te linqeve.
4.Perdorimin efikas te mjeteve te ndryshme per SEO, etj..

Optimizimi i faqeve ne CMS te ndryshme (Wordpress,Jomla,Blogger,etj) ne HTML dhe permes shtojcave  (plugins).
I afte te punoje me CMS te ndryshme si:
Wordpress,Blogger,Jomla,etj..
Njohes i shkelqyesem i gjuhes programuese HTML
Njohes i CSS,

Ketu ne kete blog ju do te keni mundesine qe te lexoni bazat e SEO Shqip Kosove-keshillat dhe tutorialet per optimizimin e faqeve per motoret e kerkimit per te u rritur vizibilitetin ne motoret e kerkimit.

Nese ju nevojiten sherbimet apo konsulenca jone per SEO atehere shfrytezoni faqen e sherbimeve  SEO per informata me te hollesishme.Nese doni te na kontaktoni ju lutemi shfrytezoni faqen e Kontaktit.