Kontakti

Shfrytezone kete faqe kontakti per te na kontaktuar ne lidhje me te gjitha qe keni nevoje apo ju duhet.

Burim Bekteshi - themelues i SEO Basics-Search Engine Optimization Tips dhe verzionit shqip te blogut - SEO Shqip-Keshlla,Tutoriale .


Gjilan/ Kosove
+37744435830
Bussins Card-Burim Bekteshi-SEO Basics


foxyformAbonohu

Qe te merrni oferta speciale dhe te trajtoheni si VIP:

SEO Shqip Kosove-Keshilla,Tutoriale, Blej Online, Fito Para © , Te drejtat e rezervuara.

SEO Shqip Kosove-Keshilla,Tutoriale, Blej Online, Fito Para

ABONOHU ME EMAIL

Abonohu qe te marresh artikujt e fundit ne inbox-in tuaj !