Hap xhirollogari ne Payoneer per te terhequr parat e fituara online


Ashtu sic kemi cekur ne postmin e kaluar sot kemi per te spjeguar se si duhet qe te hapim nje xhirollogari ne platformen Payoneer, çka eshte dhe pse ne duhet qe te hapim kete xhirollogari?!

Payoneer Mastercard per te terhequr parat e fituara online
Payoneer Mastercard per te terhequr parat e fituara onlineVete fakti se duam te fitojme para online permes internetit, nenekupton se ato para duhet qe te depozitohen diku qe ne te mundemi te i nxjerim dhe te i shfrytezojme.

Per shfrytezuesit e internetit ne vendet tjera nderkombetare tani me vite te tera ekziston platforma online e transaksioneve te parave permes internetit e njohur si Paypal.

Por sigurisht e dini se per ne Kosove nuk kemi mundesi qe te e shfrytezojme kete platforme pasi qe ne vet platformen nuk ekziston opsioni qe Kosova te jete si vendbanim.

Pra me fjale te tjera, platforma online Paypal nuk e njeh shtetin tone, nuk e njeh Kosoven si shtet.

Duke u nisur nga ky fakt, atehere edhe ne qe jemi nga Kosova jemi detyruar qe te gjejme zevendesime te vet platformes Paypal dhe per fat te mire ne internet ekzistojne mjafte alternativa te Paypal e qe ne shume raste per mendimin tim disa prej tyre jane edhe me te mira.

Njera nga keto alternativa eshte edhe platforma Payoneer te cilen une e rekomandoje edhe per mendimin tim eshte me e mira.

Payoneer na e njeh vendbanimin tone si opsion kur e shkruajme adresen tone, pra Payoneer e njeh Kosoven si shtet te barabarte me shtetet tjera.

Pse na duhet Payoneer qe te punojme permes internetit?


Arsyeja eshte shume e thjeshte sepse eshte menyra me e mire qe ne te marrim dhe shfrytezojme shume me shpejt parat qe ne i kemi fituar online dhe sepse ne shumicen e programeve per fitim online te parave ekziston mundesia qe apo opsioni qe ne te zgjedhim opsionin Payoneer.

Per te u regjistruar ne Payoneer ju vetem klikojeni kete link dhe regjistrohuni si perdorues personal.

Ajo cka kerkohet nga ju kur te regjistroheni jane te dhenat te i shkruani te verteta dhe nr. personal qe e keni ne leternjoftim ne pjesen e pasme.

Gjate regjistrimit  shkruani adresen e sakte dhe zgjedhni shtetin e Kosoves pasi qe Kosova ekziston ne listen e shteteve te Payoneer.

Pas regjistrimit kompania Payoneer do ju dergon juve kartelen e juaj Master Card ne shtepine tuaj permes postes.

Kartela do te vonoj te vij ne Kosove rreth 3 apo 4 jave.

Me rendesi eshte qe pasi kartela juaj te ju vij ne shtepi ju duhet te hapni llogarin tuaj ne Payoneer dhe te e konfirmoni llogarine tuaj duke shkruar numrat e karteles ne hapesiren e website te Payoneer ku edhe do te ju kerkohet dhe pas kesaj do ju verifikohet llogaria dhe ju do e shkruani Pin kodin ne website te Payoneer, i cili Pin kod do ju nevojitet kur te e futni kartelen e juaj ne ATM (automat) te bankave per te shfrytezuar llogarine.

Pasi te e verifikoni llogarine e Payoneer ne webfaqe te Payoneer atehere merrne nje laps kimik dhe prapa karteles nenshkruajeni ne shiritin prapa ku lexon "sign here" , pasi qe pa e nenshkruar kartelen ajo nuk eshte aktive dhe nuk do te mund te e shfrytezoni ne ATM bankare.

Ju sugjerojme qe sa me pare te e hapni llogarine tuaj ne Payoneer dhe keshtu do te pajiseni me xhirollogari bankare amerikane.

Klikoni ketu qe te regjistroheni per te hapur xhirollogarine dhe kartelen tuaj Payoneer.

Nese ju ka pelqyer ky artikull atehere ju rekomandojme te e shperndani me miqt tuaj.

Ju faleminderit dhe mirembeteshi deri ne postimin e radhes.